What happens in Vegas...
Zijn jullie het casino niet ingeweest? Dan hadden jullie de reis weer terug kunnen verdienen haha genieten jullie nog maar van die geweldige vakantie.
Zijn jullie in de attractie boven op het hotel geweest?De down unders zijn inderdaad leukere kerels dan die "ouwe chippies"
Super gaaf lieverds! Klinkt als weer een aantal geslaagde momenten! Wel in die attractie gaan hoor, Tes ook, je bent er misschien maar één keer in je leven!! LOVE X
Wat leuk om weer te lezen .....niet gegokt maar wel heel veel andere dingen gezien en gedaan van Egypte tot Parijs geweldig om dat in een straat te kunnen bewonderen....op naar jullie volgende avonturen!! liefs voor jullie
Superfoto's weer en een mooi verhaal (wel een beetje weinig details hoor ;-)) .... Het ziet ernaar uit dat jullie lekker genieten daar! En zo hoort het ook, geweldig! Dikke zoen!!
Het klinkt allemaal geweldig kijk echt uit naar het volgende reisverslag veel plezier xxx.
Leuk verhaal weer :-) Jullie vermaken je dus wel ;-) xxx
Heerlijk meiden dat jullie zo genieten;-) foto's zijn geweldig!!! Enjoy ;-) xxx
Tante Wil, we zijn wel in casino's geweest maar geen gokje gewaagd! We gaven ons geld liever uit om "blote" mannen te zien haha. We zijn ook niet in de attracties op ons hotel geweest want die waren toch wel errug eng!
Liefs Xxx
jullie hebben al heel wat gezien en gedaan zo te lezen gaaf hoor!!"heel veel plezier geniet ervan liefs van hier xxx
Lieve meisjes nog even een vraag:Zijn jullie Harry tegengekomen in Vegas?