Los Angeles day 1-3
Jullie verhaal gelezen.....jaja die afstanden daar dat is jammer van de tijd maar goed jullie hebben gezien en gedaan wat de planning was en weer veilig terug gekomen in jullie hostel!! Nu de volgende trip richting San Diego.....doe voorzichtig en ben benieuwd naar jullie volgende ervaringen.
Heel veel liefs van ons xxx
Gaaf! De Studio's en Hollywood! Nu heerlijk met jullie 'eigen' vervoer verder. Suc6! X
Wat fijndat het allemaal goed loopt muv. het ov silm om taxi's te nemen neem aan dat er ook foto's en misschien een filmpje is gemaakt .Leuk geschreven.Ben benieuwd naar het vervolg.XXXM
weer genoten van je reisverhaal.
hoi meiden
zo zie je maar wat je tegen kan komen,met black body!
goed dat jullie zijn terug gegaan.lijk mij ook gaaf die studio .veel gezien leuk hoor.En toen die ryan ontmoet is het wat ? geen tandje je weet wat ik bedoeld!ha ha.Die bussen zijn meestal niet ,het duurt altijd lang voor ze komen ,of komen helemaal niet!goed gedaan om n taxi tenemen gaat sneller!O ,WAt gaaf,Beverly hills gezien leuk zeker!genieten jullie maar ,ik kijk uit na jullie volgende verhaal!ga nu zwemmen het is hier heel warm 30 gr en op strand geen plek meer ,ik heb eerst gewerkt ppphhhuuff! groetjes jaap & greet toy toy.
Leuk,leuk en nog eens leuk, wij beleven onze reis opnieuw.
Gaaf hoor meiden! Onwijs leuk, die toeristische hot spots! Lijkt me super om allemaal te zien! Groot gelijk dat jullie een taxi nemen en geen ov.... veiligheid voor alles! Geniet ervan en veel liefs van ons!
hey meiden, ik heb geen boek meer nodig, heerlijk om jullie verhalen te lezen, ook ik beleef alles weer opnieuw, SUPER LEUK !! nog even 1 misschien overbodige tip..ga aub niet met je huurauto zomaar de snelweg af, hebben wij per ongeluk gedaan en kwamen toen downtown en dat was achteraf erg gevaarlijk, heel veel plezier en kom maar op met de verhalen en foto's x van ons
Wat een heerlijk verhaal! Wacht met spanning op het San Diego avontuur! Xxx
hoar i meisjes
Volgens muti zitten jullie nu inhet vliegtuig naar NZ
Ik hoop dat jullie daar ook heelveel zien en genieten
We kijken weer uit naar de mooie verhalen
Lieve groeten oma st xxxxx